Ga verder naar de inhoud

Meetings & Groepen

Onze zalen zijn de ideale plekken voor besloten bijeenkomsten. Denkt u aan het geven van een feestje, prive etentje, (afstudeer)borrel, vergadering of ander soort bijeenkomst, bij FJORD Eat & Drink is het mogelijk!

FJORD Eat & Drink heeft de beschikking over twee zalen. Deze bevinden zich op de tweede etage met een uniek uitzicht op de Leuvehaven en het beeld ‘De Verwoeste Stad’ van Zadkine. De zalen zijn modern ingericht; u kunt ongestoord en comfortabel vergaderen. Beide zalen beschikken over voldoende daglicht en hebben de mogelijkheid om volledig verduisterd te worden. Tevens zijn de zalen uitgerust met een beamer, eigen barvoorziening en gratis wireless internet.

Zaal Zadkine

Vergaderzaal Zadkine is 50m2 groot en kan 24 personen in Carre tot 40 personen in Theater opstelling herbergen. Voor borrels en partijen is de maximale capaciteit 60 personen. Voor private dining is de zaal geschikt voor groepen van 10-40 gasten.

Zaal Leuvehaven

Vergaderzaal Leuvehaven is 50m2 groot en kan 24 personen in Carre tot 40 personen in Theater opstelling herbergen. Voor borrels en partijen is de maximale capaciteit 60 personen. Voor private dining is de zaal geschikt voor groepen van 10-40 gasten.

Heeft u vragen met betrekking tot het gebruik van de zalen of wilt u deze eens bekijken, neem contact op via email of telefoon of loop eens binnen.