Ga verder naar de inhoud

Oesterweek – Succesvol afgesloten

EVENT: OESTERWEEK 2017 MEGA SUCCES

Tijdens de Oesterweek editie van 2017 hebben wij weer zeer veel gasten mogen ontvangen die heerlijk hebben genoten van onze oesters en wijnen. Ook deze keer zijn er veel personen die voor de eerste keer een oester hebben geproefd…. en op slag verliefd zijn op dit product.

Hartelijk dank aan alle gasten, bezoekers, pers, medewerkers en leveranciers die Oesterweek editie 2017 tot een succes hebben gemaakt.

Tot de volgende event van Fjord Eat & Drink.

Te volgen op Facebook fjord.rotterdam en Instagram restaurantfjord

=== Archief OESTERWEEK ===

JAARLIJKSE OESTERWEEK

Afgelopen 21 september is het nieuwe oesterseizoen officieel geopend. Gedurende de gehele week van 16 oktober gaat Restaurant Fjord Eat & Drink in samenwerking met L’Exception en Hermit gin het nieuwe oesterseizoen vieren.

OESTERS EN WIJNEN

Naast de Zeeuwse oesters biedt Restaurant Fjord op een laagdrempelig manier verschillende oestersoorten uit diverse landen aan. Je kan onder meer oesters uit Ierland, Frankrijk en Canada proeven. Daarbij wordt uiteraard ook aandacht besteed aan bijpassend wijnadvies. Diverse wijnen en bubbels kunnen per glas besteld worden.

Gedurende de oesterweek zijn de oesters vanaf € 1,00 per stuk en Nicolas Feuillatte champagne € 8,00 per glas te bestellen.

OESTERBAR EN RESTAURANT

U kunt gewoon langs komen en genieten van onze oesters en wijnen in onze bargedeelte of gewoon gebruik maken van onze reguliere kaart aangevuld met de diverse oesters in ons restaurant gedeelte.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Wij zijn tevens in de middag geopend in de weekend van 21 en 22 oktober.

Aangepaste openingstijden keuken vanwege onze Oestersweek:

Zaterdag 21 oktober 14:00 uur tot 22:00 uur

Zondag 22 oktober 14:00 uur tot 22:00 uur