Ga verder naar de inhoud

Salentein week 6 tm 12 november

SALENTEIN WEEK

Gedurende de gehele week van 6 november gaat Restaurant Fjord Eat & Drink in samenwerking met onze vlees leverancier en wijnen van het huis Salentein uit het gebied Mendoza, Argentinie serveren.

U kunt gedurende de week genieten van heerlijke wijn-spijs combinaties.

Gedurende deze week zullen wij onze gasten ook extra verwennen en verrassen.

Informatie

Periode is van maandag 6 tot en met zondag 12 november.

Heerlijke wijnen en speciaal menu.

SALENTEIN MENU

Fijn gesneden salentein steaktartaar op
smaak gebracht met cognac en worchestershire, geserveerd met bieslook olie en
chifonade van aardappel en truffel aardappel

***

(4-gangen menu)

Op de huid gebakken zeebaars filet, geserveerd
met wortel marmelade en sandefjordsmØr

***

Gebakken salentein entrecote geserveerd met
paddenstoelen, pastinaak crème en salentein stoofvlees

***

Clafoutis gevuld met in salentein
gestoofde peren, geserveerd met een sabayon van salentein numina

Drie-gangen Salentein menu € 34,00

Bijpassend wijnarrangement € 17,00

Vier-gangen Salentein menu € 41,50

Bijpassend wijnarrangement € 22,50

Events

Blijf op de hoogte van al onze events door ons te liken of te volgen op Facebook/fjord.rotterdam en/of Instagram/restaurantfjord