FJORD EAT & DRINK
  • Home
  • Meetings & Private Events
  • Contact
  • Reservation
  • Menu
  • Vacatures

​
Oudjaarsmenu

(31 december)

Wij hebben twee menu's samengesteld.

(english version of the New Year's Eve menus)
​
Vijf-gangen keuze hoofdgerecht (€69,50 p.p.)
Vijf-gangen vegetarisch (€59,50 p.p.)

Vijf-gangen wijnarrangement (€39,50 p.p.)

*****    *****
​
​​
Vijf-gangen keuze Oudjaarsmenu 
(€69,50 p.p.)

Amuse
 
***
 
Zeebaarstartaar met ansjovis mousse, cherry tomaten, venkel compote, ansjovis brique
 
***
 
Loligo a la escabeche, gepofte paprika rolletjes, knolcarre, basilicum olie
 
***
 
Eendeborst op de huid gebakken, uiencompote, duxelle, madeire jus, knoltoffee, preisprouts
 
***  keuze hoofdgerecht ***
Gebakken rogvleugel, romesco, mousseline, komijn beurre blanc
-of-

Gegrilde bavette, pommes dauphine, schorseneren, bloemkool creme, vanille jus
 
***
 
Chocolade frangipane, sinaasappel sorbet, -schuim, -gel, witte chocolade crumble
 
***
 
Friandises geserveerd bij de koffie/thee




*****    *****



Vegetarisch vijf-gangen Oudjaarsmenu (€59,50 p.p.)
       
Amuse
 
***
 
Sous vide gegaard schorseneren met citroenmousse, hazelnootspongecake bosui gras
 
***
 
Uien tarte tartin, basilicum emulsie, vadouvan mousse, zilverui confit, krokante katafi, verkoolde uien poeder

***
 
King oyster coquille, aubergine creme, uiencompote, oesterzwammen, paddestoelen brique
 
***
 
Aardpeer fondant, aardpeer creme, aardpeer chips, duxelles, king boleet, paddestoelen jus

***
 
Chocolade frangipane, sinaasappel sorbet, -schuim, -gel, witte chocolade crumble

 
***
 
Friandises geserveerd bij de koffie/thee


Hoofdgerecht wordt uiterlijk 21:30 uur geserveerd. Om 23:00 uur sluit het restaurant.
​
Op onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.
Wij hanteren voor onze Oudjaarsdiner een aanbetaling van €25,00 per persoon.
Aantal stoelen is beperkt. Toewijzing op basis van ontvangstmoment van aanbetaling. 



​
Proudly powered by Weebly
  • Home
  • Meetings & Private Events
  • Contact
  • Reservation
  • Menu
  • Vacatures