Valentijnsmenu
(14 februari)
Vijf-gangen keuze hoofdgerecht Valentijnsmenu
(€59,50 p.p.)
Wijnarrangement 5 glazen, €40,00
Amuse
'Ravioli' van koolrabi gevuld met citroentijm ricotta
***
Tonijntartaar, watermeloen, furikake wonton, ponzu, gembergel
***
Coquille chimichurri, pimenton emulsie, winterpostelein
***
Brisket gelakt in uien jus, gebrande mais, salie mousseline, mais velouté
*** keuze hoofdgerecht ***
Gebakken scholfilet, prei köfte, gepofte paprika crème, knoflookschuim
-of-
Hertenbiefstuk met savooiekool wafel, spruitjesalade, madeira jus
***
Ananas gegrild cara cara schuim, chocoladecrumble, madame jeanette ijs
***
Friandises geserveerd bij de koffie of thee
bananen marshmallow, stroopwafel, witte chocolade/pistache frangipane
***** *****
Wij hanteren voor onze Valentijnsdiner een aanbetaling van €25,00 per persoon. antal stoelen is beperkt. Toewijzing op basis van ontvangstmoment van aanbetaling.
Op onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.
***
<<<<<>>>>>