Valentijnsmenu
(14 februari)
Op 14 februari serveren wij onderstaand
4-gangen menu met een keuze hoofdgerecht.
Eventueel uit te breiden naar 5- of 6-gangen.
Aanpassingen en dieetwensen in overleg.
***
AMUSE
Citrus polenta met paling en uien emulsie
***
LANGOUSTINE
Carpaccio van langoustine met kerrie-appel garnituur
***
KREEFTENBISQUE
Hollandse garnalen, zeekraal, courgette-wortel-knol
***
SKREI
Pommes anna, bataat creme, asperges, duxelles,
chips van aardappel, beurre blanc
- of -
EENDEBORST
Pommes anna, bataat creme, asperges, duxelles,
chips van aardappel, pepersaus
Bijgerechten
Salade, citrus dressing
***
CHOCOLADE GARNACHE
Aardbeien, gel van aardbeien, crème de cassis
***
Het is mogelijk om dit menu uit te breiden met:
OESTERMIX
2 soorten oesters € 6,50
KAASPLATEAU
3 soorten kaas, garnituur € 9,50
<<<<<>>>>>